Een dag onder de pannen

Heb je zelf je overtocht en overnachting al geregeld en ben je nog op zoek naar een dagprogramma voor je groep? Zoek niet verder, wij bieden een dagprogramma voor € 100 inclusief luxe fietsen, lunch en activiteiten.

10.00 uur - 11.00 uur: Zeehondenexcursie met 3 snelle ribboten.
Met deze supersnelle rubberboten (75 km/u) kun je kennis maken met de natuur rondom Vlieland. De schipper zal proberen om zo dicht mogelijk bij de zeehonden te komen op zandplaat De Richel of Engelschhoek bij Terschelling. Zeehonden zijn van nature nieuwsgierig en zwemmen vaak dicht bij de boot.

11.00 uur - 13.00 uur: Bezoek aan de kaasbunker met aansluitend een proeverij & lunch.
Vlielander kaasmaker Nils Koster leidt u rond in en om de Vlielander Kaasbunker. Aansluitend gebruiken we op deze unieke plek vlakbij de vuurtoren, met een fantastisch uitzicht over de waddenzee, de lunch.

13.30 uur - 16.00 uur: Teambuilding en Outdoor activiteiten op het strand bij onze strandtent
De activiteiten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils: van sportief tot denkpuzzels en van creatief tot spektakel op zee. Bepaal zelf welke activiteiten je gaat doen! Wij hebben programma’s klaarliggen waarmee je de spanning kunt opvoeren. Kortom: fantastische outdoor activiteiten, originele teambuilding opdrachten en heel veel fun activiteiten.

Voorbeelden van enkele activiteiten:
Power Vliegeren, Golfsurfen, Bootcamp, SUP (Stand Up Paddle), Branding Raften, Branding Kanoën, Handboog Schieten, Disc Golf, Beach Golf, Beachtennis, Bijl werpen, Kubb, Teambuilding zoals: Heksenkring, Touwvierkant, Katapult bouwen, Spinnenweb, Touwtrekken.

Slecht weer
Bij slecht weer kunnen we ipv de strandactiviteiten ook lasergamen in het bos waar wat meer beschutting is. Bij heel slecht weer kunnen we nog uitwijken naar de bierbrouwerij voor een rondleiding en een proeverij. Het ribvaren kan onder alle omstandigheden doorgaan en dit geldt ook voor de kaasbunker. We kunnen eventueel wel de lunch verplaatsen naar Torenzicht of een andere binnenlocatie.

Wij raden iedereen aan comfortabele kleding te dragen die tegen een stootje kan. Voor alle activiteiten geldt dat deze begeleid en uitgelegd worden door instructeurs.

 

Voorbeeldprogramma

9.30 uur – Fietsen ophalen
10.00 uur – Zeehondenexcursie met snelle ribs
11.30 uur – Rondleiding Kaasbunker met proeverij
12.30 uur – Lunch in de duinen onder de Vuurtoren met prachtig uitzicht over het wad
13.30 uur – Teambuilding- en outdooractiviteiten bij onze strandtent
16.00 uur – Einde programma
18.00 uur – Fietsen retour

Meerdere dagen op Vlieland en volgende dag nog meer leuke activiteiten ondernemen? Wij stellen graag een programma op maat voor jullie team samen. Informeer naar de vele mogelijkheden.