Actief dagje Vlieland!
(vanaf 10 personen)

8:30 Verzamelen in Harlingen 

09.05 uur - 10:35 uur: Met de veerboot naar Vlieland.
Aan boord genietend van een kopje koffie en appelgebak onderweg naar het mooie eiland Vlieland. Eenmaal op het eiland worden jullie warm onthaald door het team van Bureau Vlieland. We stappen op de fiets richting de jachthaven!

11:00 uur - 12:30 uur Zeehondenexcursie met snelle ribboten.
Met deze supersnelle rubberboten (75 km/u) kun je kennis maken met de natuur rondom Vlieland. De schipper zal proberen om zo dicht mogelijk bij de zeehonden te komen op zandplaat De Richel of Engelschhoek bij Terschelling. Zeehonden zijn van nature nieuwsgierig en zwemmen vaak dicht bij de boot.

12:30 uur - 13:30 uur Lunch in de duinpan! 
Genieten van een heerlijke en gezonde lunch in een beschutte duinpan, onder de vuurtoren of op een mooie locatie in het bos.

13.30 uur - 16.00 uur: Teambuilding en Outdoor activiteiten op het strand bij onze strandtent
De activiteiten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils: van sportief tot denkpuzzels en van creatief tot spektakel op zee. Bepaal zelf welke activiteiten je gaat doen! Wij hebben programma’s klaarliggen waarmee je de spanning kunt opvoeren. Kortom: fantastische outdoor activiteiten, originele teambuilding opdrachten en heel veel fun activiteiten.

Voorbeelden van enkele activiteiten:
Power Vliegeren, Golfsurfen, Bootcamp, SUP (Stand Up Paddle), Branding Raften, Branding Kanoën, Handboog Schieten, Disc Golf, Beach Golf, Beachtennis, Bijl werpen, Kubb, Teambuilding zoals: Heksenkring, Touwvierkant, Katapult bouwen, Spinnenweb, Touwtrekken.

16:50 uur - 18:35 uur: Weer terug naar huis!
En de heimwee kan beginnen, vanaf het dek zwaaien jullie het eiland uit met een biertje of frisje in de hand. Beneden in de salon wordt een bitterbal geserveerd en het is altijd mogelijk om in Harlingen nog te genieten van een diner.

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.

Slecht weer
Bij slecht weer kunnen we i.p.v. de strandactiviteiten ook lasergamen in het bos waar wat meer beschutting is. Bij heel slecht weer kunnen we nog uitwijken naar de bierbrouwerij voor een rondleiding en een proeverij. Het ribvaren kan onder alle omstandigheden doorgaan en dit geldt ook voor de kaasbunker. We kunnen eventueel wel de lunch verplaatsen naar Torenzicht of een andere binnenlocatie.

Wij raden iedereen aan comfortabele kleding te dragen die tegen een stootje kan. Voor alle activiteiten geldt dat deze begeleid en uitgelegd worden door instructeurs.

 

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:05 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
10:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets naar de jachthaven
11:00 uur – Zeehondenexcursie met snelle ribs
12.30 uur  – Stoere lunch in de duinen onder de Vuurtoren met prachtig uitzicht over het wad
13.30 uur – Strandspektakel of Teambuilding bij onze strandtent
16.30 uur – Fietsen retour
16:50 uur – Terug naar Harlingen

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.