Dagarrangement Verken Vlieland! (vanaf 20 personen)

Vlieland verkennen met alle culinaire hoogstandjes die ze te bieden heeft. Op de fiets de mooiste plekjes bezoeken, hier en daar een lekkernij en vooral genieten van al het moois om jullie heen!

8:30 Verzamelen in Harlingen! 

09.05 uur - 10:30 uur: Met de veerboot naar Vlieland.
Aan boord genietend van een kopje koffie en appelgebak onderweg naar het mooie eiland Vlieland. Eenmaal op het eiland worden jullie warm onthaald door het team van Bureau Vlieland. We stappen op de fiets!

11:00 uur - 13:00 uur Interactieve fietstocht.
Met z'n allen of in kleinere groepjes gaan we spelenderwijs het eiland leren kennen. Met GPS de plekjes ontdekken waar je anders nooit zou komen, hier en daar een vraag of activiteit en natuurlijk wat lekkers onderweg.

13:00 - 14:00 uur Lunch in de duinpan
Genieten van een heerlijke en gezonde lunch in een beschutte duinpan, onder de vuurtoren of op een mooie locatie in het bos.

14:00 - 16:00 uur Culinair Vlieland!
De middag vullen we met een culinaire activiteit, een koffieworkshop, rondleiding door de Kaasbunker of een bierproeverij in de enige echte Brouwerij van Vlieland! Mocht het nou laag water zijn dan gaan we het Wad op en oesters rapen. Natuurlijk onder het genot van een glaasje Vlielander Prosecco.

16:50 uur - 18:35 uur: Weer terug naar huis!
En de heimwee kan beginnen, vanaf het dek zwaaien jullie het eiland uit met een biertje of frisje in de hand. Beneden in de salon wordt een bitterbal geserveerd en het is altijd mogelijk om in Harlingen nog te genieten van een diner.

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:05 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
10:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets!
11:00 uur – Interactieve fietstocht
13.00 uur – Stoere Vlielander lunch in een duinpan
14.30 uur – Culinair Vlieland!
16.30 uur – Fietsen retour
16:50 uur – Terug naar Harlingen

Tip: Komen jullie op een dinsdag, woensdag of donderdag? Dan is het mogelijk om een vroeg diner of zelfs BBQ te organiseren. Om 19:10 vertrekt dan de sneldienst terug naar Harlingen met aankomsttijd 20:00.