Een dag naar Vlieland met eigen schip (vanaf 50 personen)

09.00 - 11.30 uur Overtocht Harlingen - Vlieland 
We varen met ons eigen schip naar de overkant. Er wordt koers gezet naar Vlieland! Gedurende de overtocht kunnen de gasten lekker buiten zitten en genieten van de prachtige vergezichten. Ook benedendeks, in de ruime salon, is het goed vertoeven.

Aangekomen op het kleinste eiland van het Unesco Waddengebied wordt iedereen ontvangen op gepaste wijze met een “napje” Juttersbitter. Hierna zal Bureau Vlieland een korte uitleg over de dag geven. De begeleiders worden voorgesteld. In de haven staan fietsen voor u klaar die gedurende de dag tot ieders beschikking staan.

12.00 - 13.00 Lunch in duinpan 
Genieten van een heerlijke en gezonde lunch in een beschutte duinpan, onder de vuurtoren of op een mooie locatie in het bos.

13.15 uur - 16.00 uur: Teambuilding en Outdoor activiteiten op het strand bij onze strandtent
De activiteiten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils: van sportief tot denkpuzzels en van creatief tot spektakel op zee. Bepaal zelf welke activiteiten je gaat doen! Wij hebben programma’s klaarliggen waarmee je de spanning kunt opvoeren. Kortom: fantastische outdoor activiteiten, originele teambuilding opdrachten en heel veel fun activiteiten.

Voorbeelden van enkele activiteiten:
Power Vliegeren, Golfsurfen, Bootcamp, SUP (Stand Up Paddle), Branding Raften, Branding Kanoën, Handboog Schieten, Disc Golf, Beach Golf, Beachtennis, Bijl werpen, Kubb, Teambuilding zoals: Heksenkring, Touwvierkant, Katapult bouwen, Spinnenweb, Touwtrekken.

Willen jullie ook naar de Zeehondjes? Dat is op aanvraag zeker mogelijk!

16.15 - 17:30 uur Borrel!
Borrels en bitterballen bij één van de vele horecagelegenheden op Vlieland.

17:30 - 20.30 uur Overtocht Vlieland - Harlingen inclusief diner
We schepen in op onze eigen boot en heffen aan boord nogmaals het glas op een fantastische dag. Wij zwaaien u uit op de kade. Aan boord staat aansluitend het diner voor u klaar. De groep laat alle invloeden nog even op zich inwerken en kijkt terug op een geslaagde eilanddag. De heimwee naar Vlieland kan beginnen!

Slecht weer
Bij slecht weer kunnen we i.p.v. de strandactiviteiten ook lasergamen in het bos waar wat meer beschutting is. Bij heel slecht weer kunnen we nog uitwijken naar de bierbrouwerij voor een rondleiding en een proeverij. Het ribvaren kan onder alle omstandigheden doorgaan en dit geldt ook voor de kaasbunker. We kunnen eventueel wel de lunch verplaatsen naar Torenzicht of een andere binnenlocatie.

Wij raden iedereen aan comfortabele kleding te dragen die tegen een stootje kan. Voor alle activiteiten geldt dat deze begeleid en uitgelegd worden door instructeurs.

 

Voorbeeldprogramma

8:30 uur - Verzamelen in Harlingen
09:00 uur - Overtocht naar Vlieland, koffie en gebak met uitzicht op de zeehonden
11:35 uur - Aankomst op Vlieland, uitreiken fietsen en op de fiets!
12.00 uur - Stoere lunch in de duinen onder de Vuurtoren met prachtig uitzicht over het wad
13.15 uur - Activiteitenprogramma, bijvoorbeeld Strandspektakel of Teambuilding bij onze strandtent
16:15 uur - Borrel!
17:30 uur - Overtocht Vlieland - Harlingen inclusief diner

Meerdere dagen op Vlieland en volgende dag nog meer leuke activiteiten ondernemen? Wij stellen graag een programma op maat voor jullie team samen. Informeer naar de vele mogelijkheden.