De Vlielander kaasbunker kunt u op eigen gelegenheid bezoeken middels deel te nemen aan onze video-tour (corona-proof)
Vlielander kaasmaker Nils Koster leidt u rond in en om de Vlielander Kaasbunker, dit doet hij in een serie video’s die u afspeelt op uw eigen smartphone.  De video’s op uw telefoon of tablet vertellen het verhaal en wijzen u de weg langs diverse plekken op het vuurboetsduin en door verschillende rijpingskamers van de kaasbunker. In de video’s verteld kaasmaker Nils Koster u alles over de kaasbunker, kaas maken en rijpen, zeewier en drinkwater op Vlieland. U gaat dus zelf op pad én de bunker in. Onderweg worden u diverse video’s gepresenteerd met uitleg, historische beelden, drone-opnames en meer.  Aan het eind van uw tour treft u de kaasmaker in levende lijve en laat hij u zijn lekkerste biologische kazen proeven. Ga mee op verkenning in en om de Vlielander Kaasbunker!

U gaat uitsluitend op pad met uw eigen gezelschap. Kinderen alleen onder begeleiding.
Zelf meenemen: smartphone of tablet met 4G verbinding.
Groepen v.a. 7 personen op afspraak, neem contact op.

Wanneer?

(Bijna) dagelijks. Selecteer een beschikbare dag en aanvangstijd in ons boekingssysteem. Of informeer op Vlieland bij de VVV.
Videotour & proeverij duurt ca. 60 minuten

Voor groepen vanaf 6 personen verzorgen wij ook proeverijen en/of rondleidingen buiten reguliere tijden. Neem contact op voor een beschikbare dag/tijd