De activiteit:
Tijdens deze 1.5 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een Sup. Na een instructie van onze ervaren instructeurs kunt u zelf de peddel in de hand nemen en glijden over de mooie Waddenzee van Vlieland.

Deelnemers:
Suptochten zijn in principe geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar , maar zeker als er harde wind staat is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen is het dus afhankelijk van de condities of de tocht mogelijk is.
Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt een minimum van 3 deelnemers.

Seizoen & Weer:
Suptochten worden vanaf 1 juni tot 1 november aangeboden. Indien de wind dusdanig hard is dat het niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. Bent u niet in staat de activiteit te verschuiven, dan vinden we wellicht in overleg een alternatieve activiteit.

Kledingadvies:
Bij het suppen krijgt u mits nodig een wetsuit. Wij raden u aan om zwem kleding te dragen. breng graag uw eigen handdoek mee.