Een bedrijfsuitje op Vlieland organiseren?

26 kilometer uit de kust. Echt even weg! 

De ligging van Vlieland brengt met zich mee dat je altijd de Waddenzee over moet steken. Maar ja, daarmee heb je direct één van de leukste programmaonderdelen te pakken. Op volle snelheid, onder zeil of met de Veerdienst van Doeksen. Het uitje begint al in Harlingen met de overtocht naar Vlieland door Werelderfgoed Waddenzee.

Activiteiten

Bureau Vlieland ondersteunt u bij de regie van uw evenement en biedt tegelijk ook een breed scala aan activiteiten. Ons aanbod omvat tientallen activiteiten zoals Powerkiten, Yoga, Blokarten, Branding raften en Beachvolleybal en is geschikt voor groepen vanaf 10 mensen. Vol actie en spektakel, creativiteit en saamhorigheid. Na alle activiteiten verzorgen we graag een gezellige borrel, heerlijke barbecue, drie gangen diner of wat u maar wenst.U kunt rekenen op onafhankelijke service bij Bureau Vlieland. Zo weet u zeker dat u altijd een passend advies krijgt.


Compleet programma

Samen met u zorgt Bureau Vlieland voor een compleet programma. Alles is mogelijk. Vaar over de Waddenzee met een klassiek zeilschip of een speedboot. Of val Vlieland letterlijk binnen met een parachutesprong. Wat dacht u van een privékok voor uw groep in een vakantiehuis of zelf vers gevangen vis roken in de jutterstuin? Maar u kunt zich ook culinair laten verwennen in één van de uitstekende restaurants. Bureau Vlieland kent ze allemaal.

En dat geldt ook voor acccomodatie: wilt u overnachten in een hotel, een tent, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk.