Welkom op Vlieland - Even weg van alles

Vlieland, één van de Nederlandse Waddeneilanden, is dé perfecte locatie voor de organisatie van uw (zakelijke) evenement, bedrijfsuitje, catering of bruiloft tot 400 personen.

Het kleinste bewoonde Waddeneiland heeft alles in huis voor een bedrijfsuitje, teambuilding of incentive.

Bureau Vlieland is het evenementenbureau van Vlieland. Wij doen niet aan standaard, want u bent immers uniek.

 

Bijzondere ervaringen

U vaart over de unieke Waddenzee naar het kleinste, maar tegelijk mooiste van de bewoonde Waddeneilanden. Eenmaal aangekomen op dit unieke eiland wordt u gastvrij ontvangen. Vlielanders zijn gastvrij en authentiek. Wij nemen de tijd voor u, waardoor u de klok even weg kunt leggen en helemaal tot rust kunt komen. Vlieland is een gezellig eiland. Er is altijd wel iets te doen. Tegelijkertijd is er alle ruimte om even helemaal niets te moeten, maar alles te mogen.


Onafhankelijke service

Zakelijke gasten hebben Vlieland intussen ook ontdekt. Bureau Vlieland ondersteunt u bij de regie van uw evenement en biedt tegelijk ook een breed scala aan activiteiten. Denkt u hierbij aan outdooractiviteiten en teambuilding. U kunt rekenen op onafhankelijke service bij Bureau Vlieland. Zo weet u zeker dat u altijd een passend advies krijgt.


Compleet programma

Samen met u zorgt Bureau Vlieland voor een compleet programma. Alles is mogelijk. Vaar over de Waddenzee met een klassiek zeilschip of een speedboot. Of val Vlieland letterlijk binnen met een parachutesprong. Wat dacht u van een privékok voor uw groep in een vakantiehuis of zelf vers gevangen vis roken in de jutterstuin? Maar u kunt zich ook culinair laten verwennen in één van de uitstekende restaurants. Bureau Vlieland kent ze allemaal.

En dat geldt ook voor acccomodatie: wilt u overnachten in een hotel, een tent, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk.