Vuurtorenloop

Eén van de publieksevenementen die Bureau Vlieland in samenwerking met vele vrijwilligers en partners op Vlieland organiseert is de razendpopulaire Vuurtorenloop. Een hardloop- en wandelevenement over twee dagen in het derde weekend van april.

Meer informatie op www.vuurtorenloop.nl.

Amusetour

De Amusetour is bekend in heel Nederland. Vlieland staat bekend als één van de populairste en succesvolste edities van het jaarlijkse evenement. Bureau Vlieland ondersteunt en organiseert de editie op Vlieland welke plaats vindt in het laatste weekend van september.

Meer informatie op www.amusetour.nl.

Surf film festival

Sinds 2016, is er elke zomer vakantie, het gratis Surf film Festival. Het Surffilmfestival draait om film, documentaires over kite/wind/golf surfen en lekker eten, loungen en muziek luisteren in een relaxte sfeer.

Bij onze Outdoor locatie op het strand zorgen dj’s ’s middags en ’s avonds voor lekkere muziek. Er zijn diverse heerlijkheden te koop die gemaakt zijn door Vlielander bedrijven. Rond de vuurkorf, op het terras, in de hangmatten en op de zitzakken is het heerlijk loungen. Ook uw zelf meegebrachte eten mag op onze bbq. Lekker genieten is ons uitgaanspunt.