Reisbureau voor groepen vanaf 20 personen

Ben je een weekendje weg aan het plannen met een grote groep vrienden of familie? Of zoek je voor je zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje onderkomen op Vlieland? Bureau Vlieland helpt je met het vinden van je accommodatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor groepen vanaf 20 personen verzorgen wij overnachtingen en arrangementen op maat. Wil je overnachten in een hotel, tenten, een schip of een vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk.
Neem contact met ons op.

  Alle hotels

  Campings

  Vakantiewoningen

  Slaapschepen

  Groepsverblijf

 

Torenzicht

29 personen

Wilt u voordelig met uw familie of een groep een weekend naar Vlieland? Stop met zoeken. Groepsaccommodatie Torenzicht is dé perfecte locatie voor een gezelschap tot 29 personen. De 12 kamers hebben comfortabele, losse boxspring bedden. Torenzicht is uitermate geschikt voor een bruiloft of familiefeest.

Dorp

Aanbevolen

Vooronder

2 personen

Vooronder is een ruim appartement voor 2 personen met een goed bed, zeer ruime badkamer en een goed ingerichte keuken. Hier kunt u na een heerlijke Vlieland dag bijkomen, een boek lezen of uw avondmaaltijd koken. Als u toch het acht uur journaal wilt kijken, dan klikt u de philips flatscreen tv even aan.

Duinwijck

WestEynde

4 personen

WESTEYNDE is een prachtig licht en ruim 4-persoons huis dat eind 2019 is opgeleverd. De woning is stijlvol ingericht als ‘eigen’ vakantiewoning met veel luxe apparatuur en aandacht voor detail. Het huis is ingericht met frisse materialen en comfortabel meubilair. WESTEYNDE is duurzaam gebouwd, oftewel gas-vrij, met warmtepomp en wtw, en voorzien van zonnepanelen.

Dorp

Noordkaap

4 personen

Noordkaap is een 4 persoons vakantiehuis op Vlieland. Noordkaap ligt in het dorp en heeft een terras van 20m2 en ligt achter Dorpsstraat 50. De afstand van het huisje tot het strand is ongeveer 1200 meter. De woonkamer van 40m2 heeft en open keuken. Er zijn twee slaapkamers met beide 2 éénpersoons bedden.

Dorp

In den Grooten Haas

4 personen

Dit heerlijke, moderne en lichte vakantiehuis staat aan het einde van de Dorpsstraat. Het is opgeleverd eind september 2019. Het is duurzaam gebouwd (gas-vrij, warmtepomp, wtw en zonnepanelen) en ingericht met frisse materialen en meubels. Fantastisch gelegen. Aan het einde van het dorp, uit de drukte, onder de vuurtoren, maar nog steeds dicht bij de boot en de winkels.

Dorp

De Vlier

9 personen

De Vlier is een modern in 2019 gerenoveerd, vrijstaand vakantiehuis, centraal gelegen op loopafstand van de veerboot en de gezellige Dorpsstraat van Vlieland. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het wad en de veerboot. Alle voorzieningen in het dorp Oost-Vlieland zijn op loopafstand en het strand op zo'n kilometer.

Dorp

De Beurs

4 personen

D Beurs is een 4 persoons appartement op Vlieland, gerenoveerd in 2012. De Beurs is een 4 persoons (+ baby) appartement in de dorpsstraat van het dorp Oost-Vlieland. De Beurs ligt boven een winkel en heeft een eigen dakterras. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1200 meter.

Dorp

INSULA FLE

4 personen

Mooie vrijstaande woning voor 4 personen gelegen midden in het pittoreske dorp maar ook heerlijk dicht bij duin en strand. Er zijn twee slaapkamers. Naast een groot terras op het zuiden en een nieuwe boomhut heeft het huisje ook GRATIS WiFi verbinding!

Dorp