Bureau Vlieland Beach - Fun voor de hele familie

Vanaf 2020 slaan Vlieland Outdoor Center en Bureau Vlieland de handen ineen. Vlieland Outdoor Center organiseert sinds 1998 buitensport activiteiten op Vlieland. Veel ervaring of geen ervaring, jong of oud? Wij bieden het hele jaar door activiteiten aan groepen en particulieren. Ons uitgangspunt is altijd uw geluk.

 

Deze zomer:

  Outdoor unlimited voor volwassenen
  Summer outdoor voor kinderen van 5 tot 8
  Summer outdoor voor kinderen van 9 tot 15
  Alle activiteiten
  Aanbod op maat? Neem contact op


Strandtent

Onze strandtent staat van 1 mei tot 1 november op het strand 300 meter voorbij Strandpaviljoen 't Badhuys. Onze activiteiten worden altijd begeleid door ervaren instructeurs die garant staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Kom gerust eens aanwaaien om de sfeer te proeven. Wij zijn heel toegankelijk 😉 Surf's up dude!

   300 meter ten westen van Strandpaviljoen 't Badhuys

   info@vlielandoutdoorcenter.nl

  +31 6 51 460 152

Duurzaam

Sinds 2014 zijn we zelfvoorzienend voor wat betreft onze duurzame stroom. De strandtent wordt gevoed door 16 Zonnepanelen met opslagcapaciteit van 20 gelaccu’s. Deze voorzien de koelkasten, muziek, compressor en de verlichting van stroom.

Kitesurfschool

Wij zijn een een kitesurfschool waarbij plezier en persoonlijke benadering voorop staat. Leren kitesurfen in kleine groepjes onder begeleiding van ervaren instructeurs. Het juiste materiaal en de mooie omgeving van Vlieland zorgen voor een unieke ervaring.

  Meer over kitesurfles