Hallo! met wie heb ik het genoegen?

Erwin Soolsma

Erwin is in 1978 op Vlieland geboren en opgegroeid. Uw eerste contact met Bureau Vlieland is 9 van de 10 keer met Erwin. Erwin is de regelneef van Bureau Vlieland en bewaker van het kantoor.

Karla Moust

Karla is in 2022 aangehaakt als vast gezicht van Bureau Vlieland. Karla, uit Harlingen, woont sinds 2018 op Vlieland. Zij vindt het fantastisch om samen met klanten te bouwen aan bijzondere bijeenkomsten. Wil je trouwen op Vlieland? Regel het met Karla.

Orfeus van der Veer

Orfeus staat met zijn voeten in het zand en in de branding. Hij is het kloppend hart van de Outdoor. Samen met het team van de Outdoor zorgen zij voor spetterende en veilige activiteiten.

Outdoor team

Het hele seizoen vind je ze op het strand en bij 't lasergamen: het beste, leukste en kundigste team van activiteitenbegeleiders instructeurs van de wereld. Kom je powervliegeren, brandingkajakken of surfen?

Renee Hartman

Renee houdt van lekker eten en drinken, maar ook van gezond leven. Een energiek en gezond lichaam begint naar haar mening in de keuken. Kies je voor catering van Bureau Vlieland, dan weet je zeker dat je eten lekker, onbewerkt en gezond is.

Bas Dijkstra

Geboren en getogen Vlielander woont nu in Santpoort Noord of zoals we dat noemen: aan de wal. Dat komt goed uit, want maakt dat Bas gemakkelijk bij u langs komt voor een ontmoeting en bespreking.

Pien van den Hurk

Pien is creatief, sportief en verknocht aan Vlieland. Kwam 6 weken jong al op Stortemelk en is inmiddels met kerel én kind thuis op het eiland. Pien houdt van gezelligheid, is graag onder de mensen, maar geniet ook van een strandwandeling met haar hond.

Piet Noordenbos

Piet, van buureiland Terschelling, is de éminence grise van de Terschellinger evenementen als de Berenloop, Fjoertoer en Springtij. Piet is organisatieadviseur en organiseert samen met ons de succesvolle Vuurtorenloop.

Nicolette Schenkel

Nicolette wordt ingeschakeld bij grote groepen en partijen. Ze heeft jarenlang de scepter gezwaaid over Bagagevervoer Wietze de Boer. Met deze van oorsprong Amsterdamse tijgerin is uw Vlieland bijeenkomst gegarandeerd geslaagd.

Ons team - samen doen we het

Bureau Vlieland ontstaan uit een samenwerking tussen Vlielanders die hun sporen verdiend hebben in de organisatie van activiteiten en events voor bedrijven, scholen en toeristen op Vlieland. Die roots liggen bij bedrijven als evenementenbureau en fietsverhuur Jan van Vlieland, Strandfestival Vlieland Groet en Vlieland Outdoor Center.

We werken vanuit een vaste kern met daaromheen een team van enthousiaste medewerkers en partners. Wij voelen het als een voorrecht om hier te mogen wonen en werken. We zijn dan ook erg trots op ons eiland en dat stralen we ook uit. Jullie zijn bij ons te gast en jullie zijn van harte welkom.

  Echte Vlielanders aan het roer. Wij spelen een thuiswedstrijd.

  Echt weg zijn in eigen land, dat begint al met de bootreis.

  Onafhankelijk, dus niet gebonden aan ketens. U krijgt wat het beste past. 

Gemeente Vlieland Kampeerterrein Stortemelk SBB WestCord Hotels Jan van Vlieland Badhotel Bruin Rederij Doeksen Strandpaviljoen 't Badhuys Hotel Zeezicht Restaurant Zuiver Island Events

Partners - samen doen we het

Dagelijks werken we samen met diverse instanties en collega-bedrijven op het eiland. Denk daarbij aan de gemeente, Staatsbosbeheer, Rederij Doeksen, Camping Stortemelk, accommodatieverstrekkers, de fietsverhuurders, de lokale horeca en nog veel meer.

Ons bestaansrecht en overtuiging ligt in samenwerking. We hebben immers allemaal een gemeenschappelijk doel: blijven genieten van een leefbaar Vlieland.

  Laat uw doelstellingen op eilander wijze gestalte krijgen.

  Uw bijeenkomst op Vlieland blijft hangen bij uw gasten.

  Ontmoet ons en overtuig u zelf. Wij nemen de juttersbitter mee.

Hopper

In memoriam: Jan Houter

Op 1 februari 2022 is Jan Houter, alias Jan van Vlieland overleden. Jan was oprichter en naamgever van het eerste evenementenbureau "Jan van Vlieland”, het bureau waar wij onze oorsprong eigenlijk in vinden. Jan was naast historicus en schrijver, enthousiast ambassadeur van Bureau Vlieland. Tot het laatst heeft Jan ons ondersteund en nam hij groepen mee op historische wandelingen door het dorp. Wat zullen we hem missen. Lieve Jan, je bent een inspiratie. Bedankt voor alles dat je voor Vlieland hebt gedaan.

Foto’s uit de tijd van Jan van Vlieland