Ons team - samen doen we het

Bureau Vlieland is ontstaan uit een samenwerking tussen Vlielander bedrijven die hun sporen verdiend hebben in de organisatie van activiteiten en events voor bedrijven, scholen en toeristen op Vlieland. Onze roots liggen bij evenementenbureau Jan van Vlieland, DAM20, Vlieland Groet en Vlieland Outdoor Center.

We werken vanuit een vaste kern met daaromheen een team van enthousiaste medewerkers en partners. Wij voelen het als een voorrecht om hier te mogen wonen en werken. We zijn dan ook erg trots op ons eiland en dat stralen we ook uit. Ons enige doel is onze gasten een geweldige tijd op ons eiland te bezorgen.

  Echte Vlielanders aan het roer. Wij spelen een thuiswedstrijd.

  Echt weg zijn in eigen land, dat begint al met de bootreis.

  Onafhankelijk, dus niet gebonden. U krijgt wat het beste past. 

Partners - samen doen we het

Dagelijks werken we samen met diverse instanties en collega-bedrijven op het eiland. Denk daarbij aan de gemeente, Staatsbosbeheer, Rederij Doeksen, Camping Stortemelk, accommodatieverstrekkers, de fietsverhuurders, de lokale horeca en nog veel meer.

Ons bestaansrecht en overtuiging ligt in samenwerking. We hebben immers allemaal een gemeenschappelijk doel: blijven genieten van een leefbaar Vlieland.

  Laat uw doelstellingen op eilander wijze gestalte krijgen.

  Uw bijeenkomst op Vlieland blijft hangen bij uw gasten.

  Ontmoet ons en overtuig u zelf. Wij nemen de juttersbitter mee.

Gemeente Vlieland Kampeerterrein Stortemelk SBB WestCord Hotels Jan van Vlieland Badhotel Bruin Rederij Doeksen Strandpaviljoen 't Badhuys Hotel Zeezicht Restaurant Zuiver Island Events

Ons Team - Toegewijd, nuchter en servicegericht

Erwin Soolsma

Groepen

Erwin is in 1978 op Vlieland geboren en opgegroeid. Getrouwd met Liliane en trotse vader van Hugo. Uw contact voor groepsreizen en -activiteiten. Trouwen op Vlieland? Ook dan bel je met Erwin.

Regelneef
bruiloftguru
kantoor

Orfeus van der Veer

Outdoor

Orfeus staat met zijn voeten in het zand en in de branding. Hij is het kloppend hart van de Outdoor. Samen met het team van de Outdoor zorgen zij voor spetterende en veilige activiteiten.

outdoor
instructeur
piraat
tractor

Bas Dijkstra

Zakelijke markt

Geboren en getogen Vlielander woont nu in Santpoort Noord of zoals we dat noemen: aan de wal. Hier zwaait hij de scepter over een evenementenbureau, maar het liefst is Bas met groepen op zijn eiland.

Organisator
DJ
slijter
holy cow

Piet Noordenbos

Adviseur

Piet, van buureiland Terschelling, is de éminence grise van de Terschellinger evenementen als de Berenloop, Fjoertoer en Springtij. Piet is organisatieadviseur en mede-organisator van de Vuurtorenloop.

Terschelling
sigaar
vriendelijke buurman

Nicolette Schenkel

Groepen

Nicolette wordt ingeschakeld bij grote groepen en partijen. Ze heeft jarenlang de scepter gezwaaid over Bagagevervoer Wietze de Boer. Met deze van oorsprong Amsterdamse tijgerin is uw Vlieland bijeenkomst gegarandeerd geslaagd.

begeleiding
tijgerin

Jan Houter

Ambassadeur

Jan stond aan de wieg van vele evenementen en had een eigen evenementenbureau onder de naam “Jan van Vlieland”. Jan is adviseur en ambassadeur van Bureau Vlieland en vind het prachtig om af en toe nog eens een groep te begeleiden.

Jan van Vlieland
historicus
heraut
presentator
beste vriend van Sinterklaas

Oude foto's