De hele zomervakantie bieden we iedere dag een gevarieerd activiteiten programma voor jong en oud.

Summer Outdoor voor kids

Van 13.00 uur tot 15.00 uur bieden we elke dag Summer Outdoor. We starten elke dag bij onze strandtent. Elke dag van de week gaan we twee uur actief bezig met andere kinderen op het strand, in het water en/of in het bos onder begeleiding van de leukste Vlielandse instructeurs en instructrices.

Programma

5 tot 8 jaar

Maandag: Jutten + knutselen
Dinsdag: Bodyboarden
Woensdag: Hutten bouwen
Donderdag: Discgolf + Boogschieten
Vrijdag: Jutten + knutselen
Zaterdag: Vlieger maken
Zondag: Raften

9 - 15 jaar

Maandag:Suppen + skimboarden + bodyboarden
Dinsdag: Lasergamen
Woensdag: Raften + suppen + surfen + bodyboarden
Donderdag: Suppen + surfen + bodyboarden
Vrijdag: Skimboarden + bodyboarden
Zaterdag: Power kiten
Zondag: Wateractiviteiten

Voor programma wijzigingen in verband met weersomstandigheden etc kunt u kijken op de facebookpagina van Vlieland Outdoor Center.

Outdoor unlimited - 16+

Van 10.00 uur tot 12.00 uur onbeperkt outdoor activiteiten aan bij onze strandtent. Op het strand staan meer dan 40 activiteiten op je te wachten die je onder begeleiding van onze instructeurs kunt doen. De activiteiten zijn erg gevarieerd en er is voor ieder wat wils: van sportief tot denkpuzzels en van creatief tot spektakel op zee. Bepaal zelf welke activiteiten je gaat doen!

Wil je een wedstrijdelement toevoegen aan de activiteiten? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben programma’s voor klaarliggen waarmee je de spanning kunt opvoeren. Kortom: fantastische outdoor activiteiten, originele teambuilding opdrachten en heel veel fun activiteiten.